Накратко, вече сме виждали кадри от един от най-очакваните от нас анимационни проекти за годината „Wreck-It Ralph”, но сега за първи път можем хубаво да видим как ще изглежда главният злодей герой Wreck-It Ralph – 8-битов злодей от класическа видео игра, който в желанието си да стане добър, отприщва сила, която може да разруши света на всички игри.

Освен самия Wreck-It Ralph, на снимката по-наблюдателните любители на видеоигрите могат да разпознаят доста популярни игри и герои.

Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph

Wreck-It Ralph

Изглежда чудно! Като огромни фенове на видео игрите от „едно време”, нямаме търпение да гледаме филма.

Wreck-It Ralph (озвучаван от Джон К. Райли) иска да бъде популярен, подобно на перфектния Fix-It Felix (Джак МакБреър), добрия герой в играта им. Проблемът е, че никой не обича злодеите. Затова, когато излиза модерната FPS игра с коравия образ Sergeant Calhoun (Джейн Линч), Ralph вижда своя път към героизъм и щастие. Той се промъква в играта с прост план – да спечели медал – но скоро проваля всичко и без да иска освобождава смъртоносен противник, който заплашва света на всички игри. Единствената надежда на Ralph? Vanellope von Schweetz (Сара Силвърман), млад проблематичен „бъг” от игра с бонбонени колички, който може би ще успее да научи Ralph, какво означава да бъдеш добър. Но дали Ralph ще разбере, че е достатъчно добър, преди да настъпи „край на играта” за всички?

Режисьор на „Wreck-It Ralph” е Рич Мур („The Simpsons”, „Futurama”), а оригиналните роли озвучават Джон К. Райли, Джак МакБреър, Джейн Линч, Сара Силвърман и Джейми Елман.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *