Снимките на 24-ия филм от поредицата за Джеймс Бонд „Spectre” текат вече от близо два месеца, но като изключим първата официална снимка на Даниъл Крейг като Бонд, все още не сме виждали нищо съществено от филма и нямаме кой знае каква информация за историята, която ще се завърти около злодейската организация SPECTRE.

Утре обаче излиза новият брой на списание „Empire”, който е посветен на филма на Сам Мендес, и очакваме информацията и снимките, които той ще представи, да се появят и в дигитален вариант онлайн. Междувременно може да видите кориците на списанието, украсени от Бонд.

корица на списание Empire

корица на списание Empire

Като допълнение към кориците ви предлагаме да видите и една задкулисна снимка, представена от Facebook страницата на филма. На нея виждаме два автомобила, като слуховете са, че единият е новото возило на Бонд Aston Martin DB10, което беше представено при разкриването на името на филма, а другият е Jaguar CX75, който принадлежи на злодея.

Spectre

Дали ще видим някакъв „street race” ала „Бързи и яростни”? Наскоро имаше изтекла информация, касаеща екшън сцена по улиците на Рим, но ние избягваме да четем за подобни неща, така че не сме сигурни за какво точно става въпрос. Очакваме тези дни да научим повече.

Едно кодирано съобщение от миналото на Бонд го изпраща по следите на зловеща организация. Докато М се бори с натиска от страна на политическите сили в стремежа си да опази тайните служби, Бонд се опитва да проникне под пластовете лъжи и измами и открива ужасяваща истина в SPECTRE.

Режисьор на „Spectre” е Сам Мендес, а сценаристи са Джон Лоугън, Нийл Първис и Робърд Уейд. В ролите са Даниъл Крейг, Дейв Батиста, Моника Белучи, Леа Сейду, Кристоф Валц, Рори Къниър, Андрю Скот, Бен Уишоу, Наоми Харис и Рейф Файнс.

Премиерата е 6 ноември 2015, а по традиция британците (а вероятно и ние) ще го видят седмица по-рано – на 23 октомври.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *