По-паметливите от вас вероятно си спомнят един кофти монтиран промо терйлър на акулския хорър „Bait 3D”, духовито озаглавен от нас „Акули в супермаркета” (ако пък сте го забравили, не се притеснявайте, кой би ви винил, че сте изтрили подобна концепция от съзнанието си), чиято цел беше да осигури на филма допълнително финансиране и разпространител. И изглежда е успял отчасти, защото филмът е намерил своя дом в „Anchor Bay Films’Australian”, които обаче все още не са решили дали да го покажат на голям екран или да го скатаят директно на DVD. Какъвто и да е случаят, те са подготвили официален трейлър, на който да се порадваме.

(чрез BloodyDisgusting)

http://www.youtube.com/watch?v=eatFrdPXsIU

In jaw dropping 3D”. Колко “хитро”.

Гледайки трейлъра, не можем да не си помислим, че колкото и безумно и евтино да изглежда всичко, има някакъв „фън” в цялата работа и сме склонни да заложим по бира, че филмът ще е по-готин от „Стръв 3D” (“Shark Night 3D”) или псевдо-сериозните напъни на Хали Бери в „Dark Tide”. Човекът с костюма от колички все още радва.

От последния път има известна промяна в екипа на филма и това е, че на режисьорския стол Ръсел Мълкахи е заменен от Кимбъл Рендал, който е бил асистент режисьор на филми като „Матрицата: Презареждане”, „Аз, роботът”, „Пророчеството” и др. В ролите са Фийби Тонкин, Алекс Ръсел, Джулиан МакМaн, Ксавие Самюел и Шарни Винсън.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *