Феръл срещу Галифанакис

May the best loser win!

През последните няколко седмици на рекламния фронт на доста очакваната от нас политическа комедия на абсолютните дебили Уил Феръл и Зак ГалифанакисThe Campaign” – за която писахме в края на 2010, когато филмът все още нямаше име – цари известно раздвижване, но за съжаление ние малко изоставаме.

Сега обаче „Warner” представиха първия трейлър на филма и ние бързаме да ви го покажем в компанията на два клипа от Facebook кампаниите на главните герои на филма Кам Брейди и Марти Хъгинс, както и един тийзър постер и първата официална снимка, която всъщност вече сте видели по-горе.

http://www.youtube.com/watch?v=kDGlQopwXXA

I went to the petting zoo and I let the goat lick my wiener. Чудно! „The Campaign” определено ни изглежда забавен. То не сме и очаквали друго, предвид участието на Феръл и Галифанакис.

Ще ни се да направим една лека ревизия на това, което ви споделихме преди година и половина, че не се интересуваме от политика, още по-малко пък от американската, защото от днешна гледна точка, това не е съвсем вярно. Все още не ни дреме особено за политиката, но пък сега с удоволствие следим какво се случва на щатска територия, особено във връзка с предстоящите президентски избори – честно казано, няма такава забава. В сравнение с Нют Гингридж, Хърман Кейн или тоталното недоразумение Мишел Бакман, пред която Сара Пейлин изглежда като нормална, интелигентна жена, образите на Феръл и Галифанакис са направо скромни.

Ето и споменатите по-горе клипове.

http://www.youtube.com/watch?v=MZku7elG3vs

http://www.youtube.com/watch?v=hAN-LUBVxfM

The Campaign - плакат

Режисьор на „The Campaign” е Джей Роуч („Запознай се с нашите”, „Остин Пауърс”, „Recount”), а в ролите освен Уил Феръл и Зак Галифанакис ще видим Джейсън Судекис, Дилън Макдермът, Брайън Кокс, Джон Литгоу, Дан Акройд, Катрин ЛаНеса и др.

Премиерата е 10 август.

The Campaign - Уил Феръл и Зак Галифанакис

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Бхахахахха, това вече е друго нещо… 😉 .
    Как така няма да се интересувате от политика, че киното си е политика. Моля ви се интелигентни хора сте… 😉