Момчето сигурно притежава талант, ала не винаги си подбира правилно типажите. Не че не му подхождат, напротив – просто има сериозна опасност от клиширане. Този поглед, който ни хвърля Орландо Блум от постера на новия си филм (Може да го видите най-долу), интуитивно ни напомни за „Елизабеттаун”, ама там все пак дирижира Камерън Кроу – а всички знаем, че при него „празно няма”.

Сега Apple.com пуснаха трейлър на щатския независим трилър „The Good Doctor”, режисиран от младия ирландец Ланс Дейли, по сценарий на Джон Енбом. Вижте Блум в действие в непривично амплоа и с прическа, наподобяваща ранните The Beatles…

Не можем да се отърсим от усещането, че гледаме компилация от „Анатомията на Грей”, „Спешно отделение”  и „Доктор Хаус” и може би защото сме върли почитатели на последните два, докторските теми трудно ще ни впечатлят.

Според официалния синопсис амбициозният и умен млад доктор се опитва да извоюва признание, но му липсва сигурност. Получава погалване по „его”-то от 18-годишна пациентка и изведнъж „нещата излизат извън контрол”, защото май че той ще се опита да я задържи край себе си… по не много честен докторски начин.

От кадрите става ясно, че напрежение ще има, конфликти – също, обаче никак не харесваме трейлъри, които разказват едва ли не цялата история. Премиерата на филма беше преди година в Трайбека, през 2011 е представян на няколко щатски фестивала (със смесени отзиви), ала това съвсем не е достатъчно, за да събуди интерес у нас. С много по-голяма жар очакваме финала на последния сезон на „Хаус”!

The Good Doctor” тръгва на кино отвъд Голямата вода в самия край на месец август.

„The Good Doctor”

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *