Вече сме ви представяли „Killer Joe” на големия Уилям Фридкин („Заклинателят”, „Френска свръзка”, „Bug”) с няколко снимки, плакати и клипове, затова без излишно размотаваме ви предлагаме да видите първия му официален трейлър, който – поне в нашите очи – го затвърждава като едно от най-очакваните филми за годината.

http://www.youtube.com/watch?v=W16OlLoB5Fw

Сигурно сте забелязали „приятното” NC-17 в началото, което е смятаният за (финансов) убиец на филми рейтинг, с който най-често се окичват порно филмите или такива, в които насилието минава някакви по-сериозни граници. Доколкото ни е известно (защото се пазим от по-сериозни спойлъри), причина за неговото присъствие тук е финалната сцена, включваща брутално изтезание и пържено пиле – един от плакатите на филма се възползва доста добре точно от този момент.

Въпреки насилието, което виждаме и в трейлъра, запознати – разбирайте хора, гледали филма – твърдят, че всъщност той е и доста забавен по един свой си, нездрав начин. Честно казано, нямаме търпение да го гледаме.

Killer Joe” разказва за Крис, 22-годишен наркодилър, чиито тайни запаси са откраднати от майка му и сега за норматив трябва да изнамери 6 000 долара, защото в противен случай е мъртъв. Отчаян той се обръща към Killer Joe (Маконъхи), след като открива, че застрахователната полица на майка му е за 50 000 долара. И въпреки че Джо работи само с предплащане, той се съгласява да наруши правилото си в замяна на сексуалните услуги на по-малката и доста привлекателна сестра на Крис, която ще служи като гаранция.

Режисьор на „Killer Joe” е Уилям Фридкин, а сценарият е дело на Трейси Летс, с който Фридкин работи по „Bug”. В ролите са Матю Маконъхи, Емил Хърш, Томас Хейдън Чърч, Джуно Темпъл, Джина Гершон и др.

Премиерата е на 27 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Фридкин е сила! Сигурен сън, че филмът ще е хубав, въпреки Маконъхи. 🙂

  2. Готин филм c як пърформанс от всички… a Джина трябва да стане рекламно лице на KFC.