Уилям Фридкин е изключителен режисьор (един от любимите ни) и адски много се радваме, че най-новият му филм „Killer Joe” (който се уреди с убийствения NC-17 рейтинг) получава наистина добри ревюта. Явно след „Извънредни директиви” и „Преследваният” човекът си връща старата форма и по-важното, хората го оценяват, защото „Bug”, който беше страхотен филм, беше престъпно пренебрегнат.

Killer Joe” беше показан на фестивала SXSW и по случая в нета се появи един, смеем да твърдим, доста идеен и приятен тийзър постер. Вижте го!

Killer Joe - плакат

Ето на това викаме таглайн!

Филмът разказва за Крис, 22-годишен наркодилър, чиито тайни запаси са откраднати от майка му и сега за норматив трябва да изнамери 6 000 долара, защото в противен случай е мъртъв. Отчаян той се обръща към Killer Joe (Маконъхи), след като открива, че застрахователната полица на майка му е за 50 000 долара. И въпреки че Джо работи само с предплащане, той се съгласява да наруши правилото си в замяна на сексуалните услуги на по-малката и доста привлекателна сестра на Крис, която ще служи като гаранция.

Режисьор на „Killer Joe” е Уилям Фридкин, а сценарият е дело на Трейси Летс, с който Фридкин работи по „Bug”. В ролите са Матю Маконъхи, Емил Хърш, Томас Хейдън Чърч, Джуно Темпъл, Джина Гершон и др.

Ето за финал и едно кратко клипче от филма:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments