Да видим сега! Четириминутното превю на „Невероятният Спайдър-мен” – което споменахме миналата неделя, когато ви представихме няколко международни плакати и ново „viral” видео, посветено на основния злодей на филма д-р Конърс a.k.a The Lizzard – дебютира днес, рано сутринта, точно както ни беше обещано в кратичкия му тийзър.

Дали отговаря на определението „супер превю”, вижте сами!

Най-очакваният филм на лятото? Не! „Един от”, по-може. Явно от „Sony” се правят, че „Прометей” и „Черният рицар: Възраждане” не съществуват, но кой може да ги вини?

Да се върнем на видеото. Изглежда, „супер превю” означава премонтиран вариант на един от трейлърите с леки (козметични) вмятания на един-два нови кадъра тук-там и с една добавена удължена сцена в началото. Не, че нещо, но очаквахме повече – 4-минутно „супер превю” ни звучеше някак задължаващо.

Веднъж като преглътнем разочарованието си, че не ставаме свидетели на нещо мега (не ни питайте, и ние не знаем на какво точно се надявахме), това, което виждаме ни допада и  оставаме позитивно настроени.

Като повечето тийнейджъри на неговата възраст, Питър се опитва да разбере кой е и от къде е дошъл. Стараейки се да научи повече за миналото си, той разкрива тайната на баща си… тайна, която в крайна сметка ще предначертае съдбата на Спайдър-мен. Това е първият от поредица филми, които разкриват друга страна от историята на Питър Паркър.На 3 юли 2012 започва новата история.

Режисьор на „Невероятният Спайдър-мен” е Марк Уеб („500 мига от пролетта”), а в ролите ще видим Андрю Графийлд като Питър Паркър/Спайдър-мен, Рис Ифанс като д-р Конърс/The Lizzard, Ема Стоун и Денис Лиъри като Гуен Стейси и баща ѝ, Мартин Шийн и Сали Фийлд като чичо Бен и леля Мей, Ирфан Кан като д-р Рата и Кемпбъл Скот и Ембет Дейвиц като родителите на Питър.

Българската премиера на филма е 6 юли 2012.

Update: Вижте и два нови плаката от филма

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Невероятният Спайдър-мен - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Този филм се надявам да се провали с гръм и трясък (но реалистично погледнато, едва ли), защото не вярвам да са единствения, който мисли, че е извратено да ребутват поредицата някакви си десет години след началото и пет години след края ѝ.
  И въобще, ако Сони се бяха разбрали със стария режисьор сега щяхме да гледаме Спайдърмен 5 примерно и да се радваме на кака Кирстен, а не да се чудя какво заболяване кара Ема Стоун да си криви нон стоп лицето…

 2. Чисто визуално има няколко спиращи дъха кадъра. И не говоря за екшън сцените.
  Ще има хумор, а и сюжета е доста обещаващ. Стария спайди аз въобще не го броя, някак си успях да си втълпя, че не съществува. Новия е точно като за мен 🙂

 3. „Като повечето тийнейджъри…“ в Холивуд, и този е на 30 години 🙂 Това е основният проблем, иначе изглежда добре.

 4. Изглежда супер, Ема Стоун също е супер. Стария беше няква смешка(Tobey Maguire… да де).

 5. @MKT
  Ти пък, те правят римейки на филми от 5 години, пък една поредица за милиарди ли няма да рестартират? И трябва да си благодарен, че имаме невиждан досега злодей, че като нищо щяхме да отнесем един „Грийн гоблин“.
  Иначе аз съм от оптимист. Според мен филмът ще е супер, а Ема Стоун е по-добре от Кирстен, въпреки че и нея (и циците ѝ) я харесвам. 🙂

  @MCFOXXX
  Аз чак не съм си втълпявал,че не съществува, но никога не ми е бил любим. 🙂

  @радо
  Холивудските филми в които тийнейджърите се играят от истински тийнейджъри се броят на пръстите на едната ръка. 🙂

  @Z
  Абе, Тоби беше готин, ама…