Следим „The Words” отдавна – за пореден път натъртваме, че причината за това не е (само) Оливия Уайлд, която има малка роля – и сме доволни, че най-накрая можем да видим трейлър, тъй като чуваме доста противоречиви неща за филма и искаме да видим със собствените си очи какъв точно ще бъде стилът на разказа.

„The Words” разказва за преуспял и популярен писател, който е откраднал творбата на свой колега и сега трябва да плати изненадващо висока цена, и е описван като смесица на мистериозна романтика и драматичен трилър.

През цялото време очаквахме Брадли Купър да си вземе хапчето и да избухне…

Сега разбираме защо реакциите на хората, гледали филма, са смесени. След този трейлър самите ние изпитваме подобни чувства – като че ли просто не беше това, което очаквахме. Въпреки това оставаме оптимисти и сме сигурни, че самият филм ще ни хареса много. Определено има потенциал и предпоставки за това.

Рори Янсен (Брадли Купър) попада в антикварен магазин, където във вехта чанта за документи най-ненадейно открива стар ръкопис. Отчаяното му желание да постигне някакво признание като писател го изкушава да подпише текста със собственото си име и когато е публикуван, той му носи така жадувания успех – Рори се превръща в истинска звезда. Но да живееш с избора, който си направил, съвсем не е лесно – амбициозният „творец” е изправен пред морална дилема. На сцената се появява и истинският автор на ръкописа (в ролята Джеръми Айрънс).

Режисьори на филма са Брайън Клъгман и Лий Стърнтал, а в ролите ще видим Брадли Купър, Оливия Уайлд, Зоуи Салдана, Джереми Айрънс, Денис Куейд, Бен Барнс, Джон Хана и Дж. К. Симънс.

Премиерата е 21 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *