Чанинг Тейтъм и Ивъл Кънивъл

Навярно вече сте преглътнали „Чайника” в ролята на стриптийз-майстор, пък и споделихме добрите си впечатления от пролетната му комедийна изява и сега настана време за новини около по-следващ проект. Едно от заглавията, които открихме във връзка с тази новина е, „for his next stunt Channing Tatum will star…” – и бяхме поразени от лаконичната точност и пластовете смисъл, вложени в тази единствена дума „stunt” в комбинация с „негов”.

Така де, за всички, които познават участията на Чанинг Тейтъм в киното не е тайна, че могат да бъдат характеризирани в диапазона между „чеп за горене” и „бейзболна бухалка”, като при Содърбърг демонстрира разчупване, но не можем да говорим за задълбочено вживяване в ролята. И в този контекст новината, че се подготвя филм за един от най-известните каскадьори в миналото Ивъл Кънивъл като Тейтъм планира да продуцира проекта и да окупира главната роля, си идва съвсем на мястото.

На помощ в съвсем несвойствената му продуцентска роля се включва дуетът, отговорен за „Социалната мрежа” – Майкъл ДеЛука и Дана Брунети (които ще продуцират и доста обсъжданата адаптация на „Fifty Shades of Grey”). Партньорът на Тейтъм в компанията му Iron Horse Entertainment – Рийд Каролин отново ще отговаря за сценария (както и в стриптийз-авантюрата), като в основата на сюжета е книгата на Стюарт БаркърLife of Evel”.

Когато си говорим за биографии – винаги залагаме на достоверност, и в случая също ще очакваме лудешки мотоциклетни скокове, защото на драматургични детайли надали ще можем да се надяваме – в историята на най-известния каскадьор в света може и да бъдат открити, ала екранната им интерпретация все още е леко под въпрос… Just for the record – не държим на възстановка на най-кошмарните скокове на Ивъл, нито е нужно да се търси буквализъм с 433 счупени кости, пожелаваме си само Чанинг да продължи по пътя, загатнат при Содърбърг!

Чанинг Тейтъм

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Малеее – откъде му изкопахте тази снимка, дето се опитва да прилича хем на великия Марлон, хем до някаква степен на Джеймс Дийн – хахахахаха!!! 😀
    Дрин, you made my day! 😛

  2. Нещо сте изострили сетивата. Тоя е един от най-противните фейсове появявали се последните 10 години. За актьорлъка му да не говорим.

  3. Чайника е трагичен, мисля, че всички тук са съгласни с това. 🙂

    @Svetly
    Признавам си, че най-нагло си я откраднах тази снимка. Нямам време да мъдря и снимки сега, ебаси. 🙁