Дори и да не знаете нищо за „Lawless” – да не сте виждали отличния първи трейлър или пък която и да е друга новина, свързана с проекта – той пак би трябвало да е сред очакваните от вас филми за годината, само заради името на режисьора Джон Хилкоут („The Proposition”, „The Road”). Заради него и заради актьорския състав включващ Том Харди, Шая Лебоф, Джейсън Кларк, Гари Олдман, Джесика Частейн, Гай Пиърс и Миа Васиковска, всеки от които, между другото, току-що се сдоби със свой собствен, стилизиран постер.

Преди да видите тези плакати обаче (както и споменатите в заглавието нови снимки), нека все пак да споменем с две думи – за тези, които наистина не са запознати с филма – за какво точно става въпрос.

Lawless” е създаден по историческия роман на Мат Бондурант „The Wettest County in the World” и разказва историята на трима братя от времето на Сухия режим, които искат да превърнат незаконното производство на алкохол в истинска гангстерска империя. За целта обаче те трябва да се преборят със закона, с конкуренцията и със собствената си алчност.

"Lawless" - Том Харди

"Lawless" - Шая Лебоф

"Lawless" - Миа Васиковска

"Lawless" - Джесика Частейн

"Lawless" - Джейсън Кларк

"Lawless" - Гай Пиърс

"Lawless" - Гари Олдман

Определено Гай Пиърс най-много ни радва във филма, поне на ниво реклама. Първо разцепи в трейлъра, а сега и плакатът му ни изпълва с абсолютен кеф – тази прическа е просто един път. Единственият друг постер, които ни харесва, е на Том Харди. Олдман е с нелепа физиономия, Частейн е скучна, а Лебоф е като селски тарикат позьор – вярно, че образът му във филма е точно такъв, ама…

Но както и да е, вижте сега и новите снимки!

"Lawless" - Том Харди

"Lawless" - Джесика Частейн и Том Харди

"Lawless" - Джесика Частейн и Том Харди

"Lawless" - Миа Васиковска и Шая Лебоф

"Lawless" - Шая Лебоф

"Lawless" - Шая Лебоф

Премиерата на филма е на фестивала в Кан.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *