Само месец ни дели от родната премиера на „Пираня 3DD” – нещо, което не вярвахме, че ще се случи, особено след финансовия провал на абсолютно култовата първа част (вярно е, че тя дойде с огромно закъснение, но все пак) – но честно казано, вече едвам ни свърта. Просто нямаме търпение да се поразтоварим малко с простотийки, цици и „gore”.

Докато чакаме, ви предлагаме да се позабавлявате с два клипа от филма, фокусирани върху легендата Дейвид Хаселхоф (единият от тях е тотална гавра с най-култовия му образ на Мич Бюкянън от „Baywatch”), с едно интервю (или нещо такова, честно казано не знаем как другояче да го определим) с абсолютно нередовния Гари Бюси – как този човек е на свобода не ни е ясно – и накрая с една нова партида снимки.След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Катрина Боудън, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата е 15 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Един то най-тъпите филми, които съм гледал на кино, но доказващ, че е нужен мозък дори за нещо забавно и дебилно като първия филм. Получава две от десет звездички – една и половина за Мич и половин за Реймс.

  2. От мен половин за Мич, николко за Реймс и Шиър – участието име меко казано излишно и глупаво – и поне две за сцената с отрязаната глава и попадането и в циците на мацката. 🙂