Брад Бърд и Деймън Линделоф

Не сме кой знае какви фенове на Деймън Линделоф, но откакто Ридли Скот му се довери за „Prometheus”, решихме, ако не друго, поне да му дадем шанс да ни впечатли. Засега – въпреки че е забъркан до ушите в новите „Стар Трек” филми и гореспоменатата фантастика – определено не ни грабва и Линделоф си остава „онзи от „Изгубени”, който написа „Каубои и извънземни”. Дааа, не предизвиква каквито и да било тръпки.

Въпреки това няма да спрем да следим предстоящите му проекти, особено когато става дума за потенциална блокбастър фантастика на „Disney”, която според Deadline ще се режисира от Брад Бърд. Виж, Бърд вече е друго нещо – анимациите му са изключителни и първият му игрален опит беше „Мисията невъзможна: Режим Фантом”, който се оказа доста приятен и каквито и недостатъци да имаше, не бяха по вина на режисьора.

За съжаление, не знаем почти нищо за общия проект на Линделоф и Бърд, освен че сегашното му заглавие е „1952” и няма нищо общо с „1906” за земетресението в Сан Франциско, който Бърд се опитва да снима от години (но има опасност никога да не му се получи). Очаква се „1952” да се снима през 2013 година и Линделоф ще е продуцент.

Това е единствената сигурна информация засега, така че не се доверявайте излишно на слуховете из нета. А те включват доста коментари за започналия през 1952 „Project Blue Book”, свързания с него „Вашингтон НЛО инцидент”, първата водородна бомба „Майк”, убийствена мъгла в Лондон (дето има една приказка, този филм сме го гледали, ама не беше в Лондон) и какво ли още не. Преди да се заровите в нета, имайте едно наум – все още не сме сигурни, че проектът на „Disney” наистина има нещо общо с 1952 година и като нищо може да се окаже просто работно заглавие, стратегически избрано, за да ни обърка. Какво? И това си е теория на конспирациите, какво сме виновни, че не ви харесва?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *