Де Ниро и Дъглас

Шантава история е това остаряването. Колкото повече киномайстори от близкото минало преминават отвъд „попрището жизнено в средата”, толкова по-разнообразни в жанрово отношение стават филмите с тяхно участие. И за „БСП – Бесни Страшни Пенсии”, и за „Непобедимите” се подготвят продължения – просто не е истина?!

И чичо Майкъл Дъглас няма как да остане настрана – ще събере група приятели за „последно” ергенско парти, в смисъл – за последния в компанията, който се жени. Авантюрата се нарича „Last Vegas” (оригинално, а?!), проектът се готви от Джон Търтълтауб от миналата есен. Обнадеждаващ е факта, че сценарият е дело на Дан Фогълман, който се е справил добре с „Оглупели от любов”, пък и в последващите редакции се включват Адам Брукс и Алън Янг.

О, нима забравихме да споменем, че се водят разговори с Робърт Де Ниро и Кристофър Уокън за присъединяване към групата весели дядовци?! Бъдещата съпруга на героя на Майкъл Дъглас ще бъде наполовина на възрастта му, обаче в Невада ще му се наложи да си изяснява отношенията с героя на Де Ниро, с когото преди време са били влюбени в една и съща жена. Уокън ще е „ексцентричното” допълнение в групата.

Ще очакваме да изберат четвърти „пич” в квартета, както и коя ще бъде „дамата на сърцето”, омагьосала преди години Дъглас и Де Ниро. Имената определено привличат интерес и повечето зрители, на които им е писнало от мускули и автомати в пенсия ще дадат шанс на „Last Vegas” – знаем със сигурност, защото ние сме от тях. Снимките започват през септември, ще видим резултата по някое време догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *