„Пол”

Преди точно два месеца ви представихме първия трейлър на “Paul”, който колкото и да беше забавен, си беше само тийзър и съответно бе дълъг само около минута и нещо. Виж, този чисто нов трейлър е цели две минути и половина и не само включва няколко допълнителни сцени с любимите ни Саймън Пег и Ник Фрост, но и разкрива защо постоянно описват извънземния Пол като пълен простак и шегаджия.

http://www.youtube.com/watch?v=L5ipZwwQPcY

Явно не само трейлърът, но и самият филм ще набляга на простотиите на Пол. Fine by us, както се казва! Жалко, че не виждаме и Сигорни Уивър, но този глас не може да се сбърка. Джейсън Бейтман е във форма (типично за него), Кристен Уиг е обещаваща, а за Пег и Фрост въобще няма да си говорим.

При повечето новини, особено тези за трейлъри, този параграф е заделен за сюжета на филма, кой участва, може би премиерна дата, нещо за героите. Но вече сме обсъждали всичко това, така че ако искате да научите нещо повече за самия Пол, хвърлете едно око на тийзър плаката, който с няколко думи нахвърля доста ясна картинка. Никъде не се споменават сонди, cause you know, they don’t do that.

„Пол” - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. тоз филм е правен точно за мен, да знаете!

    критиците сигурно ще го псуват, а аз ще му се кефя яко!

    щ си взема тоалетна хартия като го гледам 😀

  2. Взе ми думите от устата. 🙂 Критиците нека си псуват,аз пък ще псувам тях. 🙂