Абсолютната класика „Играта на Ендър” на Орсън Скот Кард е един от романите, които са формирали вкуса и любовта ни към фантастиката и с огромно нетърпение очакваме предстоящата екранизация, подготвяна от Роберто Орси, Алекс Курцман и режисьора Гавин Худ.

Разбира се, сърцето ни свива като си помислим колко трагичен може да се окаже крайният резултат, но на този етап отказваме да мислим в тази посока и предпочитаме да се съсредоточим върху позитивните неща.

Снимките на филма текат в момента и тепърва очакваме появата на интересни неща, свързани с проекта, но през изминалите няколко дни официалният блог на Ендър разпространи няколко кадъра, които смятаме, че си заслужава да ви покажем. Сред тях са снимка от тренировъчния процес на актьорите, които се учат какво е наистина да си в безтегловност, част от космическата станция, на която протича обучението на младите кадети, стаята на Ендър преди да замине за училището и накрая, импланта за електронно наблюдение на врата на Ендър. Вижте.

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Играта на Ендър

Това е засега, но премиерата на „Играта на Ендър” е предвидена за далечния 1 ноември 2013 и както вече казахме, тепърва ни очакват интересни ъпдейти.

Режисьор на филма е Гавин Худ, а в ролите ще видим Ейса Бътърфийлд (Ендър), Хейли Стайнфелд (Петра Арканян), Бен Кингсли (Мейзър Ракъм), Абигейл Бреслин (Валантайн Уигин), Виола Дейвис (Гуен Андерсън), Брендън Мейър (Стилсън), Арамис Найт (Бийн), Мойзес Ариас (Бонсо Мадрид), Джими Пинчак (Питър), Сураж Партасарати (Алей), Конър Керъл (Бърнард) и Кайлин Рамбо (Динк Мийкър).

Повече подробности за проекта, можете да научите в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *