Wetlands

Снимката, която виждате по-горе, беше първото нещо, което привлече вниманието ни към „Wetlands” на Дейвид Вненд, създаден по провокативния роман „Feuchtgebiete” на Шарлът Роуш. Очакванията, които кадърът предизвика, бяха или за някоя кретения, или за нещо сериозно със сексуален привкус. Оказа се, че истината е някъде по средата. Ето за какво става въпрос:

Wetlands” разказва за обсебената на тема „bodily fluids” (но не точно като капитан Рипър от „Д-р Стрейнджлав”) Хелън, която описва себе си като жив експеримент по отношение на хигиената. След инцидент с бръснене на интимните части, Хелън попада в болница, където кара скейтборд по коридорите и се отдава на „философстване” на тема лични кулинарно-мастурбационни експерименти, съблазнителните сили на натуралната ѝ миризма и размяна на тампони със също толкова разкрепостената ѝ приятелка Корина. Всичко това, докато се опитва да впечатли млада медицинска сестра от мъжки пол с мръснишките си секс приказки.

Вижте трейлъра, който, както може да се досетите, не е подходящ за гледане в работна обстановка.

http://www.youtube.com/watch?v=g3PRY13WiwM

Първоначалната ви реакция може да е „WTF, каква е тази простотия?”, но всъщност не става дума за „простотия само в името на простотията”, както изглежда на пръв поглед и доказателството е дебютът на филма на фестивала в Сънданс. Определено имаме желание да го гледаме.

Вижте и един „закачлив” плакат.

плакат

Режисьор на „Wetlands” е Дейвид Вненд, а в ролите са Карла Юри, Кристоф Летковски, Мерет Бекер, Аксел Милберг, Марлин Крузе, Едгар Зелге и др.

Премиерата е 5 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *