Първият трейлър на „G.I. Joe: Ответен удар” не беше много зле и през главите ни почнаха да прехвърчат еретични мисли, че може би и филмът ще бъде забавна простотийка от типа, който обичаме. После обаче решихме, че това ни положително отношение се дължи на някакво временно умопомрачение и седнахме и „зачекахме” да ни мине.

Е, оттогава минаха цели пет месеца, а пък на нас не ни минава, даже напротив, все повече и повече се убеждаваме, че този път ще видим нещо наистина забавно и най-новият трейлър на филма е перфектна илюстрация на това. Пък и както казахме, когато представихме поредицата плакати с героите, не виждаме как можем да се разочароваме след филм като „Бойни кораби” – оттук насетне всичко ще е „по-добре”.

(чрез Machinima)

http://www.youtube.com/watch?v=kNUBV9trDoA

Бум!

Скалата и Брус Уилис – президентска двойка! „The world ain’t savin’ itself”? “Call me Joe”? Гиганти! И какво беше това с разрушаването на Лондон в стил “Емерих”?

Имаме си всички предпоставки за качествено лятно забавление, но нека да поставим нещата така: ако Чанинг Тейтъм, както изглежда, умира още в началото, значи филмът директно получава поне две звездички бонус във финалната си оценка. Но! Ако вземат да го върнат накрая, не дай си боже като предател, който е инсценирал смъртта си (не ни интересува, че това не се връзва с историята от първия филм, виждали сме доста по-неправдоподобни неща), тогава директно му сваляме три звездички и му намаляме поведението с една единица – не ни питайте какво точно означава това, защото и ние не знаем. Идеята е, че ще сме адски недоволни.

Режисьор на „G.I. Joe: Ответен удар” е Джон Чу, а в ролите са Дуейн „Скалата” Джонсън, Чанинг Тейтъм, Ди Джей Котрона, Рей Парк, Ейдриан Палики, Джоузеф Мазело, RZA, Арнолд Восло, Рей Стивънсън, Елади Йънг и Брус Уилис.

Премиерата е 29 юни 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Само един въпрос „Буреносната сянка“ не умира ли в първия филм :Д

  2. Умира, ама какво от това? Знаеш как е в киното, никой не е умрял за дълго! 🙂
    Това ме навежда на мисълта, че и Чайника може да не е умрЕл! 🙂