„Cowboys and Aliens”

След впечатляващия тийзър трейлър на „Cowboys and Aliens”, този проект от интересен и интригуващо кретенски се превърна в абсолютен „must see”.

Поради тази причина не можем да не ви представим новия тийзър постер, който честно казано, не се различава чак толкова много от първия. В първия момент даже си помислихме, че става дума за същия плакат, просто оцветен в синьо. Както изглежда, причината зад неговата появата е, че Джон Фавро смята, че първият доста прилича на един от плакатите на „I Am Number Four”.

Каквато и да е причината, на нас ни харесва, така че…  Освен това, ако няма какво да правите,  може да си поиграете на открийте разликите.

Чрез Empire

„Cowboys and Aliens”

Аризона 1873 г. Странник без спомени попада в пустинното градче Абсолюшън, а единственият знак за неговото минало е загадъчна гривна на китката му. Това, което той открива е, че в градчето пътниците не са добре дошли и нищо не се случва без одобрението на полковник Долархайд, който управлява с железен юмрук. Това е град, който живее в страх. Страх, неизмерим с това, което скоро ще се стовари над него, когато извънземни мародери се спускат от небето и започват да отвличат жителите един по един. Единствената надежда за оцеляване на целия град се крие в тайнствения непознат, който само трябва да си припомни кой е.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *