High School

Не бихме казали, че сме от най-големите почитатели на така наречените „stoner comedies”, но от време на време изскача по някой филм (стар или чисто нов), който ни допада или поне смятаме за любопитен. До този момент „High School” не беше от този тип.

Първият ни сблъсък с него беше през далечната 2010, когато видяхме няколко плаката (можете да ги видите по-долу) и когато прочетохме няколко не особено възхваляващи ревюта след показа му на „Сънданс”. След това филмът изчезна от лицето на Земята и не бяхме чували нищо за него до преди две седмици, когато видяхме първия му официален трейлър, който също не успя да ни грабне.

Сега обаче Hulu представиха нов, нецензуриран трейлър, който успя да ни накара да се усмихнем на няколко пъти и в нас се зароди желание да гледаме филма. А това е изключително странно, защото трейлърът е абсолютно същият като предния, който ни остави незаинтересовани, с единствената разлика, че тук са оставени по-пиперливите реплики. Явно сме си простаци и обичаме простотии.

Сега ни извинете, отиваме да си направим едно брауни.

Режисьор на „High School” е Джон Сталбърг, а в ролите са Мат Буш, Шон Маркет, Колин Ханкс, Майкъл Чиклис, Микелти Уилямсън и Ейдриън Броуди.

Премиерата е 1 юни. Че кога да е?

High School

High School

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ейдриън Броуди дилър?? а и има цици! задължително ще го гледам с моя приятел коза:)