Ако сте се чудили какво липсва в свръхагресивната рекламна кампания на „Прометей” до момента, отговорът е клипове. Е, отметнахме и това перо, защото от Apple представиха първия официален клип от филма. Тези от вас, които смятат, че това вече минава границите на добрия вкус и вече са видели предостатъчно и не искат да си развалят допълнително удоволствието с още информация и кадри, по-добре да пропуснат клипа.

Всички останали, на които не им пука особено или пък такива като нас, които не искат да знаят нищо, но не могат да се удържат, вижте извънземното кацане на „Прометей”.

http://www.youtube.com/watch?v=b0KdRc7jBgY

Като допълнение вижте и поредната порция снимки.

Прометей

Прометей

Прометей

Прометей

Прометей

Weyland industries

Weyland industries

Weyland industries

Weyland industries

И накрая огромен СПОЙЛЪР!

В интернет се появи информация, че Ланс Хенриксен ще има дигитална поява във филма – в традицията на Арнолд в „Терминатор спасение”. Ако се потвърди, това би било нещо доста любопитно и приятно за феновете.

И като заговорихме за спойлъри, вече може да се намери пълният трак лист от саундтрака, където заглавията издават туй-онуй от сюжета.

Режисьор на „Прометей” („Prometheus”) е Ридли Скот, а в ролите ще видим Нуми Рапас, Майкъл Фасбендър, Чарлийз Терън, Идрис Елба, Гай Пиърс, Логан Маршал-Грийн, Рейф Спол, Шон Харис, Кейт Дики, Бенедикт Уонг и Патрик Уилсън.

Премиерата е 1 юни 2012.

Update: PrometheusForum представиха нов телевизионен спот, който е доста спойлърски, но смеем да твърдим, е един от най-добрите, до момента! Гледайте на ваша отговорност!

СПОЙЛЪРИ!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 Comments

  1. Е какъв е спойлърът, бре?? Дринов, да не би да си допуснал да разберем нещо ужасно и сега, подлуден от чувство за вина, триеш редовете? 🙂

  2. Мали ама и вие сте едни… Не можахте ли да се сетите 😉 То си личи, че между редовете има доста празно пространство и не е логично да е така. 🙂 Хората в Операционната не са неграмотни хора, че да пишат така… 😉

  3. Между другото ей сега попаднах на един клип на трейлъра на филма който е за ИМАКС… Честно казано ИЗГЛЕДАЙТЕ ГО!!!!! има изключително интересни, любопитни и уникални кадри който в нормален ритъм на пускане не се виждат. Клипа е на супер забавен каданс и е дълъг 13 минути но си заслужава. Вярвайте ми!

    http://www.youtube.com/watch?v=-LqA1rHtapo&feature=related

  4. Абе, момчета, бе, ще ме скъсате! 🙂 🙂

    Тези „слоу моушън“ трейлъри са ми супердосадни, но към този конкретно нямам забележки. По-интересното е, че можеш да видиш как точно се монтира подобен трейлър – бланкове, дължина на кадри и т.н.

  5. Аз броя часовете….всъщност -това не е нормално-на 32 съм…хм…притеснително

  6. Аз пък изобщо не се сещам кой беше Ланс Хенриксен, а и ме мързи да търся.

    П.П. Ако не съм споменавал, но кубът е жесток. Един такъв лъскавичък… как хубаво би седял във вече огромната ми колекция от кубове! 😉

  7. @Тихомир
    Ще ти се нали 😉
    Абе Ланс Хенриксен играеше в двойката и тройката изкуствения бре. Как не може да се сетиш 😉

  8. @Анита
    Нищо официално не съм получил! 🙂

    @Svetly
    Споко бе, то ще се чуе. 🙂

    @kadir kadir
    И аз съм на точно толкова години, и аз броя часовете, но да ти кажа, хич не ми дреме! 🙂 🙂

    @Тихомир (Тито)
    Тук вече се изложи! 🙂 🙂

    @heinrich
    You know your „Aliens“! 🙂

  9. Не съм от най-големите фенове на поредицата, не го и крия. И не помня толкова имена. Обаче, това не пречи да съм много зарибен за „Прометей“ – единствения филм, който го изпреварва по очакваност е нолановия. 😉

  10. Малко остава да се види ,рицаря е по очакван , защото е вече 3 та и последна част и даже не им се налага да правят толкова реклами на филма както на Прометей .Имам само едно притеснение на 8 също излиза и Мадагаскар ,надявам се да не окаже влияние …