Предполагаме, че всички ще се съгласят, че в последно време Адам Сандлър остъргва дъното (и нямаме предвид някакви тъпотии с рекорден брой Малинки) – като апотеоз на краха беше миналогодишният „Джак и Джил”, който беше меко казано трагичен и поне нас ни беше срам, докато го гледахме.

В тази ситуация не е изненадващо, че подхождаме към най-новия му филм „That’s My Boy” (познат още като „I Hate You Dad”) с тотална незаинтересованост. Смятаме, че той няма нужда от някакво специално представяне, трейлърът говори сам за себе си. Вижте!

Ако трябва да бъдем честни, ако ще гледаме могъщи тъпни, предпочитаме да са пълни с истински простотии като тези, на които току-що станахме свидетели – някак правят нещата доста по-поносими. Нещо като почистване с дезинфектант на мястото, където след секунда ще ви инжектират смъртоносна инжекция, но все пак…

Режисьори на „That’s My Boy” са Шон Андрес и Джон Морис, а в ролите освен Адам Сандлър ще видим Адам Сандбърг, Лейтън Мистър, Джеймс Каан, Сюзън Сарандън, Майло Вентимиля, Уил Форте и др.

Премиерата е 15 юни.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Ее, даа. Прилича на смес от филми на Ръс Майер и Джон Уотърс. В което няма нищо лошо.

  2. Въпреки простотиите сигурно самия филм ще е бъкан със семейни сантименталности, както всички останали филми на Снадлър. Да се надяваме, че греша!