През изминалия уикенд дебютира вторият официален трейлър на „Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири” („Abraham Lincoln: Vampire Hunter”) – подготвяната от Тимур Бекмамбетов екранизация на популярния роман на Сет Греъм-Смит – но покрай вълненията около „Прометей” пропуснахме да го отбележим. Затова сега няма да се помоткваме, а направо ще ви го представим.

and hell follows!

Този път имаме малко повечко история, но пак, основното са екшънът – състоящ се във въртене на брадва като за световно – и кадансът. О, кадансът… В общи линии, все още не сме се отказали да му хвърлим едно око в името на малко „ridiculous” забавление.

Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет Уинстед, Руфъс Сюъл, Джими Симпсън, Доминик Купър, Робин МакЛийви, Алън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.

Българската премиера на филма е 3 август 2012.

Повече подробности за филма можете да откриете в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *