Играта приключи.  Тениска с „Внедрени в час” спечелиха:

Кристина Микова
Николай Арнаудов
Кристина Свиленова
Антон Милованов
Димитър Шиндарски

Честито! Ще се свържем с тях с подробности как да си получат нагадата.

За наша супер-приятна изненада „Внедрени в час” („21 Jump Street”) се оказа една от най-свежите и забавни екшън комедии, които сме имали щастието да гледаме през последната година-две и сме изключително щастливи от факта, че ще можем да зарадваме петима oт нашите читатели с възможността да си спечелят тематична тениска, предоставена от „Alexandra Films”.

Сигурни сме, че ако си падате по пиперливи комедии, няма как да останете недоволни от филма и гарантирано ще искате да се сдобиете с една.

тениска „Внедрени в час”

За да сте един от късметлиите, трябва да отговорите правилно на въпроса:

Какво е заглавието на предишния филм на режисьорите Фил Лорд и Кристофър Милър?
а) „Облачно с кюфтета”
б) „Променлива облачност с препечени филийки”
в) „Слънчево с пържоли”

Внедрени в час - плакат

Класически екземпляри от американската учебна система, Шмидт и Дженко са изненадващ екип – единият е типичен „nerd”, а другият абсолютен „jock”, но стават приятели в полицейската академия, където комбинацията „ум и мускули” се оказва особено печеливша. Но след като стават истински полицаи, Шмидт и Дженко установяват, че работата не е толкова вълнуваща, колкото са очаквали. Освен ако не станат част от тайния „Jump Street” екип и не се завърнат в гимназията, където ще разследват опасна наркобанда. Разбира се, това не е единствената опасност в училище, както ченгетата под прикритие много добре си спомнят…

Гледайте „Внедрени в час” от този петък в кината.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Айде, Дринов чакаме ревю.Интересно ми е дали филма ти е харесал.Пък и да видим дали си си променил мнението за Чанинг Тейтъм.

  2. Хареса ми филмът, а Чайника никога не е бил по-добър. 🙂
    Ревюто се надявам скоро да го измъдря. 🙂