Just when you thought it was safe to put your 3D glasses back on…

О, да! След доста чакане първият официален трейлър на „Пираня 3DD” е вече факт и в него има всичко, което очакваме – от цици и задници на килограм, през тотални сюжетни нелепости до качествени бруталии, някои от които са меко казано притеснителни.

Enjoy, you sick fucks!

Дали така ни се струва или пиранята плува вътре в момичето? Луд-ни-ца!

За протокола Дейвид Хаселхоф радва, но наградата „най-голям изрУд” отива при истински ненормалния Гари Бюси, който явно ще е най-голямото оръжие срещу пиранята – дето се вика “fight fire with fire” или в случая „бори машините за ядене с ядене”. Предвкусваме неповторимо колективно гледане!

И да не забравим – Даниел Панабейкър, по която (незаконно) си падаме още от „Школа за герои”, ни радва на макс.

След като се пробуди по време на лятната ваканционна екстраваганца при езерото Виктория, пасажът кръвожадни пирани се насочват нагоре по течението, където търсят да си устроят пир в „Big Wet” – местен воден увеселителен парк, където щом се отнася за забава, „nobody does it wetter”. Въпреки че са дошли да се понамокрят, да се понапият и да понамажат, персоналът и гостите получават повече отколкото могат да понесат, когато се изправят срещу най-свирепите и кръвожадни пирани до момента. Трио, съставено от изключително волевата Мади и нейните приятели Бари и Кайл, трябва да се гмурне и да се опита да се справи с човекоядните същества… Но могат ли те да бъдат спрени?

Режисьор на „Piranha 3DD” е Джон Гулагър („Feast” и двете му продължения), а в ролите ще видим най-сексапилната жена за 2011 според списание „Esquire” Катрина Боудън, ветераните от първия филм Кристофър Лойд, Винг Реймс и Пол Шиър, както и Гари Бюси, Даниел Панабейкър, Дейвид Кехнър, Меган Танди и разбира се, Дейвид Хаселхоф, за който се надяваме да умре подобаващо.

Премиерата на филма е насрочена за тази година, но все още няма официална дата.

Повече за филма вижте в новините ни до момента.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Направо се разплаках от умиление. Задължително гледане. След първите 400 кубика силикон и хеурон тия риби бая запек ще ги напъне.

  2. Изкефи не на макс какъв непукизъм извади Хаселхоф…. Е такава изродщина нема…
    ама най спокойно така си се обърна сваля бавно очилата и си говори.. паднах от смех… 🙂

  3. Еее няма такъв смях.За третата част да викнат Чък Норис,да им покаже кой е пиранята. 🙂

  4. Ако Норис участва аз ще го гледам с 300! 🙂 Той може да преследва пираните из тръбите без проблеми. 🙂