Hotel Transylvania

В интернет отдавна могат да се видят снимки и концептуални рисунки от най-новия анимационен филм на „Sony Picture Animation” (дори за кратко можеше да се види и руски вариант на трейлъра, които ще видите по-долу) „Hotel Transylvania”, но по една или друга причина, ние не успяхме да стигнем до него. Затова с дебюта на първия му официален трейлър, бързаме да ви го представим.

Филмът носи името на стопанисвания от Дракула „Хотел Трансилвания”, където най-известните филмови (а и не само) чудовища могат да си починат от стреса, свързан с живота им сред хората – място за релаксация и спокойствие. Идилийката им обаче е нарушена, когато по време на празничния уикенд, посветен на 118-годишнината от рождението на дъщерята на Дракула Мейвис, когато хотелът е претъпкан с всевъзможни чудовища, на прага цъфва младеж, принадлежащ на човешкия род. И не стига това, ами на всичкото отгоре той се влюбва в Мейвис.

Режисьор на „Hotel Transylvania” („Хотел Трансилвания” ) е Генди Тартаковски („Star Wars: Clone Wars”), а ролите озвучават Адам Сандлър (Дракула), Дейвид Спейд (Невидимия), Стив Бушеми (Върколака), Cee-Lo (Мумията), Кевин Джеймс (Франкенщайн), Селена Гомес (Мейвис) и др.

Българската премиера е 19.10.2012.

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania

Hotel Transylvania

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *