След като вчера видяхме изненадващо приятния тизйър на предстоящия трейлър на римейка на „Зов за завръщане”, сега от „Sony” представят и два плаката от филма, един стандартен и един от по-новите и модерни motion poster-и.

За съжаление и двата са вариация – единият е вертикален, а другият е в движение – на банера, който дебютира заедно с тийзъра и който не ни вдъхновява особено.

Зов за завръщане - плакат

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куейд (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Българската премиера е 18 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *