Вярно е, напоследък тези тийзъри на трейлърите стават мегадосадни – до степен, че предизвикват истинско раздразнение у нас – но както стана в случая на „Прометей” и този път нямаме забележки, при все че става въпрос за римейка на „Зов за завръщане”, за който до последно ще твърдим, че е напълно излишен.

Вече имахме възможност да видим кадри от филма, но те бяха в суров вариант и този тийзър, въпреки че е само 30 секунди е съвсем друго нещо. Всъщност виждали сме цели трейлъри, които имат по-малко кадри и са далеч по-скучни. Вижте!

Е, май не изглежда чак толкова зле. Май. Знаем, че кадрите не са достатъчни, но мислите ли, че има шанс да видим нещо интересно? Ако се абстрахираме от факта, че става въпрос за римейк на една от най-култовите фантастики евър, разбира се.

Пълният трейлър на филма ще излезе тази неделя, а дотогава можете да преговорите историята до тук с новините ни до момента.

Добре дошли в „Rekall”, компанията, която с един малък имплант може да превърне мечтите ви в истински спомени. За работещия във фабрика Дъг Куйед (Колин Фарел) мисловното пътешествие звучи като перфектната почивка от обикновеното му съществуване. Но когато процедурата се обърква, Куейд изведнъж се превръща в преследван човек. С размита граница между фантазия и реалност и с личния му свят висящ на косъм, Куейд трябва да открие истинската си самоличност, истинската любов и истинската си съдба.

Режисьор на „Зов за завръщане” („Total Recall”) е Лен Уайзман („Подземен свят”, “Умирай трудно 4”), а в ролите са Колин Фарел, Джесика Бийл, Кейт Бекинсейл, Брайън Кренстън и Бил Най.

Българската премиера е 18 август 2012.

Кейт Бекинсейл - „Зов за завръщане” („Total Recall”)

„Зов за завръщане” („Total Recall”)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

11 Comments

 1. Декорите не ви ли напомнят на Bladerunner? В този ред на мисли ми изглежда добре! 🙂

 2. Е тоз филм още от първата новина за него разбрах, че ще е готин. Сега и тийзъра ме обнадеждава, така че 18 август ще го чакам с голямо нетърпение.

 3. Добре изглежда, няма да си кривя душата, а и Колин Фарел ми е много симпатичен актьор като цяло. Обаче според мен все още е грешка тоя филм да е римейк, а не класическо продължение, което да доразвива историята на оригинала. Дано е достатъчно „умно“ направен филма, а не просто попкорн залъгалка ала „Подземен свят“

 4. Абстрахирайки се от това, че филмът ще е втората гавра с един прекрасен разказ на Филип К. Дик, то няма как да си изкривя душата и да кажа, че това няма да се гледа.
  И Колин Фаръл и Кейт Бекинсейл радват!

 5. Има елементи и от „Блейдрънър“ и „Петият елемент“ и от „Специален доклад“, което не е лошо, все пак два от тях са по Дик. Ще изчакам обаче пълният трейлър преди да си вадя генерални заключения. 🙂

  @MKT
  И „Сиянието“ на Кубрик е гавра с романа, ама е шибан шедьовър. 🙂 Същото се отнася и за разказа и версията на Верховен. 🙂 Да се надяваме, че ще можем да кажем същото и за този филм. 🙂

 6. LENNY, SCREW YOU! Оригиналът има някои от най-великите реплики… а това изглежда интересно дизайнерско по китайски.

 7. О, в оригинала има уникални неща и този ще трябва да се постарае доста, за да извади дори и една трета от него. Не съм сигурен, че само дизайн ще го спаси.