Въпреки слуховете, че сценарият на „The Cabin in the Woods”, дело Джос Уидън и Дрю Годар, е страхотен и ще преобрази облика на целия поджанр „къща в гората”, доскоро не бяхме никак въодушевени от перспективата да гледаме филма, защото дори и причинено от финансови затруднения, а не от проблеми с продукцията, едно забавяне от три години (филмът бе готов още през 2009 година) си е доста сериозно и винаги се отразява негативно по един или друг начин. Първият официален трейлър обаче ни заинтригува достатъчно и сега го очакваме с нетърпение.

Новият трейлър на „The Cabin in the Woods” представен от FEARnet представлява съкратена версия на вече споменатата по-горе реклама и не предлага нищо ново като кадри или изненади, но пък отново успява да ни накара да искаме да гледаме филма, което е по-важно от всичко друго.

The lambs have come to the killing floor.

The Cabin in the Woods” е написан от Джос Уидън и Дрю Годар, които служат съответно като продуцент и като режисьор, а в ролите са Крис Хемсуърт (от времето преди да стане Тор), Джеси Уилямс, Кристен Конъли, Ана Хъчисън, Фран Кранц и Ричард Дженкинс.

Премиерата е 13 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments