Останахме малко разочаровани, че единствената простотия, която Саша Барон Коен спретна в ролята си на диктатор на церемонията по връчването на наградите „Оскар” (особено след цялата дандания със забраната да се появява в образ), бе да изсипе малко пепел (която уж представлява тленни останки) върху дразнещия Райън Сийкрест.

Но както и да е, това вече няма значение. Това, което има обаче, е новият трейлър на филма, който разкрива част от сюжета, за която до момента само се загатваше. Трудно ни е да повярваме, че за подобен филм можете да се пазите от спойлъри, но ако е така, имайте едно на ум.

Саша Барон Коен е изрУд. Не можем да повярваме, че този човек е завършил Кеймбридж!
Вижте и няколко нови снимки и портрети на този комедиен „диктатор”.

The Dictator

The Dictator

The Dictator

The Dictator

The Dictator

The Dictator

The Dictator

The Dictator

Саша Барон Коен е в ролята на безмилостен диктатор, който заминава за САЩ за среща на ООН и открива, че неговият „номер две” го е заменил с доверчив овчар – негов пълен двойник. Докато диктаторът обикаля града, той попада на собственичка на магазин за органична храна… Тя преобръща неговото диктаторско мислене и между тях се прокрадва мъничко романтика.

Режисьор на „The Dictator” е Лари Чарлс („Борат”, „Бруно”), а в ролите, освен Саша Барон Коен, ще видим Бен Кингсли, Джон К. Райли, Меган Фокс, Ана Фарис и Б. Дж. Новак.

Премиерата е 11 май 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Дано филмът да е забавен! Имам надежди, въпреки че този му тип изпълнения на Коен, като че ли се поизтъркаха.

 2. Аз ще го гледам, дано да е як, да!

  Но, Саша е ясно къде ще бъде по-различен от обикновенно in „Django fuckin’ Unchained“, baby!!!

 3. Ще си е готино филмчето!

  Като стана въпрос за филм с Меган, защо няма новина тук че Парамаунт подготвят филм с нея и Зоуи Салдана наречен Swindle!

  От няколко дни чакам да пуснете новина за това но уви!

  Веднага да поправите този пропуск! 🙂

 4. @The Bear Jew
  Амин! 🙂

  @Ivcho
  Бях си подготвил да пиша – даже си бяхме свалили и снимки – ама нещо се замотах. Сега не знам дали ще успея да стигна до нея. 🙁