"Dragons" - Как да си дресираш дракон” превзема малкия екран

Как да си дресираш дракон” беше не само един от най-добрите анимационни филми на 2010, но и един от най-добрите въобще. Комерсиалният и културният му успех – вторият най-голям след поредицата за „Шрек” – даде на „DreamWorks Animation” възможност за началото на нов франчайз и от студиото не закъсняха с обявяването на предстоящо продължение, няколко кратки филмчета, игра и това, което ни интересува в случая, телевизионен сериал, базиран на героите от филма, озаглавен „Dragons”.

Сега благодарение на Animatie (чрез Collider) можем да видим първите тийзър трейлъри на сериала, който трябва да дебютира на малките екрани тази есен по „Cartoon Network”.

Вероятно сте забелязали, че огромна част от кадрите всъщност са от филма „Как да си дресираш дракон”, но това е очаквано, предвид факта, че върху сериала все още се работи. Все пак виждаме няколко кадъра – предимно няколко нови вида дракона – от които ясно личи, че макар и качеството на анимацията да отстъпва пред тази на филма, като цяло тя ще е на едно доста високо за телевизия ниво.

Ето какво казва изпълнителният продуцент Тим Джонсън:

„Всъщност ще го направим малко по-мрачно и по-драматично, по подобие на филма. Целта не е да го променяме и да го правим по-лековат, като за телевизия. Целта е да останем верни на оригинала, което се оказа доста трудно.”

Премиерата на „Dragons” е тази есен по „Cartoon Network”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *