И нека винаги шансовете да бъдат на ваша страна!” – за маркетинг-отдела на Lionsgate това означава старт на продажбата на билети от днес, както и пътешествие из големите вериги киносалони заедно с основния екип актьори. Не може да се пропусне златен шанс – трилогията на Сюзан Колинс има хиляди фенове, и те трябва задължително да се превърнат в закупили билети зрители. От 3 до 10 март режисьорът Гари Рос и актьорите Дженифър Лоурънс, Джош Хътчърсън, Лиъм Хемсурт ще си говорят с фенове и ще раздават подаръци, обикаляйки Лос Анджелис, Атланта, Сиатъл, Финикс, Далас, Маями, Чикаго и Минеаполис. Другите щатски градове явно не са заслужили!

Може да видите тук известно разнообразие от допълнителни рекламни материали: снимки, постери, видеото не е много ново, или поне няма нови, невиждани кадри, ама така е – надали ще има по-различен трейлър преди премиерата. Но ние няма тъжим, защото отдавна изоставихме грандиозните очаквания към екранизацията. С надеждата да предотвратим (някакво/евентуално) разочарование…

Не вярваме да има неинформирани, но за всички, които искат да си припомнят сюжета – открийте детайли в новините ни до момента.

Игрите на глада - Уди Харлсън

Игрите на глада - Уес Бентли

Игрите на глада - Стенли Тучи

Игрите на глада -  Лиъм Хемсуърт

Игрите на глада -  Лени Кравиц

Игрите на глада -  Джош Хъчърсън

Игрите на глада -  Дженифър Лорънс

Игрите на глада -  Изабел Фърман

Игрите на глада - Елизабет Банкс

Игрите на глада - Доналд Съдерланд

Игрите на глада - Аманда Стенбърг

Игрите на глада - Александър Лудвиг

Игрите на глада - банер

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments