Доста хора споделят мнението, че досега рекламата кампания на „Храбро сърце” („Brave”), не представя филма по най-добрия възможен начин, в следствие на което той не изглежда на високото ниво, което по принцип сме свикнали да свързваме с всички проекти на „Pixar”.

Повечето от тези критици обаче, в момента мълчат, защото най-новата телевизионна реклама на филма, която беше представена преди няколко дни по време на връчването на наградите „Оскар”, е просто приказна и само в 30 секунди е събрала всичко, което искаме от една магическа история. Вижте!

http://www.youtube.com/watch?v=_-b8fwckENA

If you had the chance to change your fate, would you?”. Какво по добро рекламно изречение от това, след като само с едно клипче, съдбата и бъдещето на принцеса Мерида изглеждат далеч по-обещаващи?

Ситуиран в мистичните шотландски планини, „Храбро сърце” разказва за младата Мерида (Кели Макдоналд) – принцесата на кралство, управлявано от крал Фъргюс (Били Конъли) и кралица Елинор (Ема Томпсън). Непокорна дъщеря и умел стрелец, един ден Мерида нарушава стар и свещен обичай и по този начин отприщва сериозни сътресения в кралството. В опит да поправи грешката си Мерида търси помощта на ексцентричната старица Мъдрата Жена (Джули Уолтърс) и получава правото на, както се оказва, едно злополучно желание. В приключението на Мерида се включват и огромният Лорд МакГъфин (Кевин МакКид), нацупеният Лорд Макинтош (Крейг Фъргюсън) и свадливият Лорд Дингуол (Роби Колтрейн).

Режисьори на „Храбро сърце” са Бренда Чапман и Майк Андрюс, а българската премиера е 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Пак ще кажа, косата на мацката кърти!!!

    Явно е въплъщение на мечтите на жените работещи в Пиксар! 😉