Матю Маконъхи и Наоми Уотс

В края на февруари, покрай предстоящата японска премиера на „The Sea of Trees” на Гюс Ван Сант, видяхме първия трейлър на доста позабавилия се и сериозно оплют от критиката в Кан филм с участието на Матю Маконъхи, Кен Ватанабе и Наоми Уотс. Сега, отново покрай международна премиера (този път френската), получаваме нов трейлър, който ни дава най-добрата представа за историята и естеството на филма до момента.

The Sea of Trees” е по сценарий (част от „Черния списък” за 2013-та) на Крис Спарлинг („Buried”, „ATM”) и разказва историята на Артър (Матю Маконъхи) – американец, който потегля към прочутата „Гора на самоубийствата” в подножието на планината Фуджи с намерение да сложи край на живота си. Там той попада на Такуми (Кен Ватанабе) – японец, който също е избрал самоубийството, и двамата поемат по пътя на рефлексията и оцеляването.

Не сме мега впечатлени, но и тук, както и при предишния трейлър, не виждаме нищо, което да си заслужава освиркването. „The Sea of Trees” изглежда като класическа мелодрама и не можем да си представим как талантливи и доказали се творци като Ван Сант, Маконъхи, Ватанабе и Уотс биха могли така да объркат конците на подобен филм, че крайният резултат да е негледаем.

Още от самото начало на проекта имахме голям интерес към него, но след отрицателните отзиви, контрастиращи с рекламите до момента, сме още по-любопитни да го видим. Ето и една порция нови снимки:

seaof-trees-matthew-macconaughey-naomi-watts-20160330 seaof-trees-matthew-macconaughey-img03-20160330 seaof-trees-matthew-macconaughey-img02-20160330 seaof-trees-img-04-20160330 seaof-trees-matthew-macconaughey-20160330 seaof-trees-img--ken-watanabe-05-20160330

Артър Бренан (Маконъхи) броди в Аокигахара, известна като „Гора на самоубийствата” – тайнствена местност в подножието на планината Фуджи, където хората отиват, за да размишляват върху живота и смъртта. Вече открил прекрасно място, на което да умре, ненадейно Артър среща Такуми Накамура (Ватанабе) – японец, който също е изгубил пътя си. Двамата поемат към избавление извън гората, с опит за осмисляне на реалността; Артър възвръща волята си за живот и успява да съживи отново връзката с любовта на живота му – неговата съпруга (Наоми Уотс).

Режисьор на „Sea Of Trees” е Гюс Ван Сант, сценарият е дело на Крис Спарлинг („Buried”, „ATM”), а за визията е отговорен операторът Каспър Тъксън („Beginners”, „Hateship Loveship”, „The Wait”). В ролите са Матю Маконъхи, Кен Ватанабе, Наоми Уотс, Кейти Аселтън, Джеймс Сайто, Оуен Бърг и други

Японската премиера е 29 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *