Вече доста пъти сме ръсили хейт по адрес на „American Reunion”, който представлява едновременно продължение и рибуут на супер успешната поредица „Американски пай”, затова направо по същество: от Yahoo! представиха нов пълен, нецензуриран кинотрейлър на филма, който изненадващо за нас, в първата си половина ни накара да пуснем една-две скромни усмивки. За съжаление, накрая пак забива в някакви псевдо философски и елементарни „истини за живота”, но като цяло се ядва.

Изненадани сме, но по-голямата част от ревютата, които получи „American Reunion” са доста положителни. Не ни разбирайте погрешно, истината е, че направо го ненавиждаме този филм, но в същото време искаме да е хубав, защото така поне от „Universal” ще са спрели няколко потенциални шедьоври, за да направят хубав и успешен филм, а не някоя безобразна помия.

Сценаристи и режисьори на филма са Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг („Harold & Kumar Go to White Castle”), а в ролите се завръщат Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет и Джон Чо.

Премиерата е 6 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *