Вайола Дейвис

Особено е това време между раздадените номинации и преди да са връчени наградите – сякаш точно тогава има най-много новини за нови проекти, към които са поканени да се присъединят номинираните. Variety не пропуснаха да отбележат, че Вайола Дейвис ще поеме две второстепенни роли в предстоящите адаптации на „Играта на Ендър” и на „Beautiful Creatures”.

В първия Дейвис ще бъде психолог на армейска служба, чиято отговорност е емоционалното благосъстояние на младите обучаеми единици. Героинята й ще помага и за дизайна на игрите, предвидени за проверка на уменията и издържливостта им. Актьорският екип на „Играта на Ендър” до момента включва Ейса Бътърфийлд, Хейли Стайнфелд, Абигейл Бреслин и Харисън Форд, режисира Гавин Худ.

Снимките на „Играта на Ендър” ще са приключили, когато Вайола Дейвис ще трябва да се присъедини към екипа на Ричард Лаграванезе – той адаптира и ще режисира „Beautiful Creatures”. Историята проследява двама тийнейджъри, неустоимо и съдбовно привлечени един към друг, които трябва да се справят с проклятие, преследващо семейството на момичето в продължение на поколения. Дейвис ще влезе в ролята на библиотекарка и приятелка на починалата майка на момчето, която го обича като собствен син и е готова да направи всичко по силите си, за да го предпази от злото. Очаква се филмът да сложи началото на поредиица, тъй като продуцентите са купили правата и на следващите две книги от поредицата на Маргарет Стол и Ками Гарсия – „Beautiful Darkness” и „Beautiful Chaos”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *