The River

След като „Alcatraz” и „Touch” вече тръгнаха по телевизионните екрани ни остана само още един жанров сериал, чието стартиране чакаме с нетърпение и това е продуцираният от създателя на „Paranormal Activity” Орен Пери „The River”, чиято премиера предстои на 7 февруари.

The River” проследява историята на известен телевизионен изследовател и експерт по дивата природа Емет Коул (Брус Грийнуд), който изчезва безследно докато е на поредното си пътешествие дълбоко в сърцето на Амазонка. Шест месеца по късно, съпругата му Тес (Лесли Хоуп), получава сигнал от неговия маяк. Убедена, че той е жив, тя заставя сина си Линкълн (Джо Андерсън) да изостави медицинското си обучение и да поведе спасителна експедиция.

Ако сте пропуснали предната ни новина посветена на сериал, другото нещо, което трябва да знаете за него преди да видите промо-клиповете е, че той е заснет в стилистиката на риалити хорърърите (нещо което може да се очаква предвид биографията на Пери). Да, на повечето от нас ни е писнало от този похват, но така и така в телевизия отвсякъде ни дебната риалити боклуци, защо за разнообразие да не видим и нещо, при което стила наистина работи.

(чрез BloodyDisgusting)

И миналият път го казахме, но нека да повторим. Предвид това, че телевизионните хорър сериали (истинските, а не разни тийн wannabes) се броят на пръстите на едната ръка, „The River” ни е добре дошъл и ще го гледаме с удоволстви, без значение в какъв стил е заснет.

Освен чисто жанровите ни предпочитания, друга причина поради която искаме да видим сериала са хората замесени пред и зад камерата. Продуцент е Орен Пели, режисьор на пилотния епизод е Жауме Колет-Сера („House of Wax”, „Orphan”, „Без име” и евентуално игралната версия на „Akira”), а в ролите са имена като Брус Грийнуд, Лесли Хоуп, Томас Кречман, Джо Андерсън, Пол Блекторн, Елойс Мъмфорд и Шон Паркс.
За финал вижте и официалният плакат.

The River - плакат

Премиерата на „The River” е на 7 февруари по ABC.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *