Операция Коледа 2

След като прекарах цял ден в стоене пред изписаното Editorial и мигащия курсор в чудене какво умно нещо да кажа по случай втората ни Коледа, най-накрая се отказах и се отдадох на това, което тези празници са “all about”. А именно: ядене, ядене и пак ядене до откат – защото без значение дали празнувате по религиозни причини, чисто комерсиални, или просто използвате времето за равносметка, шансът да сте преяли като нечовеци е огромен.

След извращението, което си причиних, се завърнах пред монитора и пъшкайки тежко-тежко, решавам, че няма защо да се напъвам да раждам бисери, тъй като надали имате нужда от някакви философски размишления и прозрения по повод… “Повода”. Затова, единственото, което ще направя, е да ви благодаря.

Благодаря ви най-искрено че, бяхте с нас през изминалата година и по този начин придадохте смисъл на труда ни. И за да не стане прекалено лигаво, най-егоистично ви пожелавам да сте живи и здрави, за да може и през следващата година отново да сте с нас.

А сега хвърлете едно око на най-тъпото тематично клипче, което успяхме да изнамерим в нета. Не се подлъгвайте от препратките към “Сиянието”, наистина е глупаво.

Още веднъж благодарности и весели празници!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. То от празниците май остана само най-важния, тъй че много много много много весело изкарване на Нова година ви пожелавам! И другата да оправдае очакванията, че сме заложили малко повече от благоприличното на няколко филми през 2012! 😀 Наздраве, приятели!

  2. Благодаря за пожеланията, момчета, да ви се връщат! Да си пожелаем много готини филми, че верно сме позаложили доста. 🙂

    Наздраве!

  3. Айде и от мен весели празници и през новата 2012 да се появяват все готини неща за филмовия свят. Наздраве!