Трилър, продуциран от австралийските компании „Aquarius Films” и „Blue-Tongue Films”, ще бъде част от състезателната програма „Световно кино” на предстоящия фестивал на независимото кино в Сънданс. И което е още по-важно – с този филм ще се открие фестивала!

Сътрудничеството между група съмишленици като Кийрън Дарси-Смит, братята Джоел и Наш Еджертън (първият участваше съвсем наскоро в „Нещото”), Люк Дулан, Дейвид Мичъд и Спенсър Съсър придоби световна известност преди няколко години с филма „The Square”. В новия проект, който се нарича „Wish You Were Here”, участват Джоел Еджертън, Тереза Палмър и Фелисити Прайс, която заедно с режисьора Кийрън Дарси-Смит е автор на сценария.

Историята се върти около екзотично пътешествие на четирима приятели в Камбоджа (квартетът актьори завършва Антъни Стар, чиито персонаж в един момент май „спират да го дават”). Еджъртън и Прайс са в ролите на семейна двойка с деца, а Палмър е сестра на съпругата и именно нейното гадже изчезва внезапно. Драматичното развитие на обстоятелствата изглежда добре структурирано, за да съдържа в себе си и нужната доза тайнственост, която да заинтригува публиката и да привлече интереса на претръпналите от познати сюжети и клишета зрители.

Вижте как изглежда трейлъра на откриващия Сънданс 2012 филм. Фестивалът стартира на 19 януари, в Парк Сити, Юта.

(чрез Twitch)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *