„Into the White” - Рупърт Гринт

Интересен актьорски екип и подтискащо-студено обещание поднася норвежкия режисьор Петер Нес. Проектът му „Into the White” ни посреща с „добре дошли” на сняг и доста години назад във времето, когато два самолета – британски и немски – се отстрелват взаимно и са принудени да оцелеят заедно, подслонили се под един покрив от безмилостната природа.

В двете групи пилоти откриваме актьори като Дейвид Крос („Четецът”), Флориан Лукас, Стиг Хенрик Хоф („Нещото”), Лачлан Нибоер, а също и Рупърт Гринт, който вече има в актива си четири филма извън поредицата „Хари Потър”, но ролята в „Into the White” изглежда като първата му отговорна задача в сериозен филм.

(чрез Vlicious)

Трейлърът не разкрива целия си информационен потенциал пред нас, тъй като не владеем заповЕдния немски, но все пак успява да заинтригува. Сценарият е дело на Оле Мелдгаард, Дейв Манго и самия режисьор. В актива на Петер Нес са филми като „Absolute Hangover”, „Just Bea”, „Mozart and the Whale”, „Leaps and Bounds” и „Shameless”(последното заглавие не е нито на любимия ни британски сериал, нито на щатския му римейк – все пак става дума за режисор норвежец!).

„Into the White” е заснет в Швеция и Норвегия през отминаващата вече година и се очаква Zentropa Norway да го пуснат в скандинавските страни през март 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *