Тези дни около рекламните кампании на по-големите хитове на 2012 е пълна лудница. Отвсякъде никнат трейлъри, плакати, снимки, клипове, viral сайтове и каквото още не се сетиш и е трудно за насмогване.

Най-новото попълнение към списъка е „Abraham Lincoln: Vampire Hunter” („Ейбрахам Линкълн: Ловецът на вампири”) на Тимур Бекмамбетов (от който досега сме виждали единствено една ранна снимка), който се опитва да привлече внимание към себе си с два плаката (от типа вариации по темата) представени от IGN.

Abraham Lincoln: Vampire Hunter

Не са нещо велико, но на нас ни допадат. По принцип сме фенове на точно този конкретен стил при плакатите, а и ни кефи как „сенчестата фигура” на Линкълн държи брадвата!

Abraham Lincoln: Vampire Hunter” е създаден по изключително популярния роман на писателя Сет Греъм-Смит („Гордост и предразсъдъци и зомбита”), написан под формата на таен дневник воден от 16-я президент на Америка Ейбрахам Линкълн и даден на автора от истински вампир на име Хенри Стърджис. Романът разкрива една алтернативна история, в която майката на Линкълн (както и дядо му) загиват заради свръхестествените същества и той дава клетва да избие колкото може повече от тях. Докато се бори с кръвопийците, младият Линкълн едва не загива и е спасен от Стърджис, който става негов приятел и го научава на всичко за вампирите – най-вече как да ги трепе ефективно.

Режисьор на филма е Тимур Бекмамбетов, а в ролите са Бенджамин Уокър („Знамената на бащите ни”), Мари Елизабет УинстедРуфъс СюълДжими СимпсънДоминик Купър, Робин МакЛийвиАлън Тюдик и Антъни Маки. Продуценти наравно с Бекмамбетов са Тим Бъртън и честият му сътрудник Дерек Фрей.

Световната премиера на филма е 22 юни 2012. Българската е насрочена за 3 август 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Тимур Бекмамбетов – юхуууууу, кеф!! И кво, догодина ще има два биографични филма за Линкълн, а 😉

  2. Как така? „Ейбрахам Линкълн: Ловец на вампири“ не е ли биографичен? 🙂 Нали е правен по личния му дневник, как така? 🙂 🙂 🙂

    Пък и не е като човекът да не е смигнал. 😉

  3. Де бе човек що ми се караш 🙂 Видях, че е смигнал. Просто продължих иронията, макар и лошо 🙂

  4. Е, не е като и аз да не съм ироничен с три усмивки. 🙂

    Сори ако ти се е сторило, че ти се карам. 🙂