Призрачен ездач 2 - Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Призрачен ездач” е зле! Въпросът е „Призрачен ездач 2” какво ще е?

По принцип, много добре знаем отговорa на този въпрос, който не би трябвало да може да затрудни и дете, но незнайно защо се правихме на ощипани и таяхме някакви надежди, че Брайън Тейлър и Марк Невелдийн ще могат да ни зарадват с някоя несериозна простотийка в стил „Огън в кръвта 2”.

Първият тийзър трейлър, въпреки че не беше нищо специално, обещаваше точно това – простотийки: пикаене на огън, повръщане на куршуми и една-две неприлични каскади, но сега имаме възможност да видим пълния трейлър на филма и за наше разочарование (не бихме казали, че е много голямо, защото това ще означава, че първоначално ни е дремело особено много), откриваме една доста неприятна сериозна нишка. А това е смърт за всички подобни филми.

Не знаем. Чувстваме се странно, защото в трейлъра има неща, които изглеждат приятно (каскадите, гигантският горящ багер, един-два ефекта), но те се редуват с други, които са доста зле – главно актьорски и драматургични елементи. Трудно е да си представим, но Никълъс Кейдж (с все нелепата си перука) не е най-изкуственото в тези кадри. Лично за нас момченцето, което може да се окаже Антихриста, го бие по дървения.

Но трябва да признаем, че не този трейлър угасва метафоричната свещ на надеждите ни (с наплюнчени пръсти и звучно „цсъъъст”), а реакциите на фенове като нас, които са имали възможността да гледат филма на „Butt-Numb-A-Thon” и го определят като дори по-трагичен от първия. Това вече боли!

Вижте и най-новия плакат на филма!

Призрачен ездач 2 - Ghost Rider: Spirit of Vengeance

Режисьори на „Ghost Rider: Spirit of Vengeance” са Марк Невелдийн и Брайън Тейлър, а в ролите са Никълъс Кейдж, Идрис Елба, Джони Уитуърт, Кирън Хайндс, Кристоф Ламбер и Виоланте Пласидо.

Премиерата е 17 февруари 2012, точно навреме за Свети Валентин.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. Кристоф Ламбер???? Стига бе, тоя филм за завърнали се от оня свят май-май има и документални кадри…

 2. Ghost Rider беше любимият ми комиксов герой като малък и „благодаря“ сърдечно на Никълъс Кейдж и Марк Джонсън за пумията , която създадоха. Този изглежда една идея по-добър, но Никълъс Кейдж копае по дъното с всеки следащ филм. А имаше потенциал тоя палячо…

 3. и този ще го гледам, както гледах първия филм – като целенасочен ташак, и най-вероятно и ще се забавлявам доста (:
  дъ мор горящи летящи вериги, дъ мериър.

 4. В началото на трейлъра се показват поредица от логота на компании, човек си представя някаква мега продукция и накрая изглежда като западните екшън филми снимани у нас + 50 милиона за ефекти. Но следвайки примера на Milena определено ще го гледам 🙂

 5. По принцип тая дивотия много отдавна е в графата „Филми, които никога няма да гледам“, ноооо.,… Този ще го гледам с неприязън само и единствено заради……. Кристоф Ламбер…..
  Тенк Ю…..

 6. Първата част си беше слабичка, но ставаше за гледане, не е чак такъв провал, какъвто го изкарахте. А този трейлър още повече ми затвърди мнението от предишния, че ще става по-скоро дума за нещо с бая скромен бюджет и „европейска“ визия, т.е. далеч от обичайната помпозност на Холивуд. И предполагам, че ще има малко прожекции и ще се надяват най-вече от DVD/Blu-Ray дистрибуции. Въпреки всичко мисля да му ударя едно око като излезе 🙂

 7. Най-големият ми проблем са коментарите, които са убийствени. Надявах се за яка простотийка, каквато Невелдийн/Тейлър умеят да правят, но изглежда, че филма се взима на сериозно. Явно Кейдж иска да е драматичен.