Преди няколко дни видяхме първия трейлър на продуцирания от Люк Бесон фантастичен трилър „Lock-Out” (в част от териториите, в които ще бъде показан, ще се нарича „Escape From M.S. One”, в други „MS One: Maximum Security” – кой ги мъдри тези заглавия не ни е ясно), който ни хвана малко неподготвени и ни изненада приятно.

Най-новата реклама на филма (представена от Allocine) разкрива малко повече от историята, която се завърта около несправедливо обвинен в конспирация шпионин, който получава шанс да изчисти името си, като спаси дъщерята на президента, хваната в капан на космическа станция-затвор, току-що превзета от извратените престъпници, които я „обитават”.

Сега, след като вече имаме представа какво да очакваме, този трейлър не успява да ни развълнува толкова колкото ни се искаше, но все пак, част от приятното чувство се запазва.

Историята е ясно, че ще е глупава – да не говорим, че е тотален „rip-off” на „Бягство от Ню Йорк” (схващате ли сега играта със заглавието „Escape From M.S. One”?) – но както споменахме миналия път сме склонни на големи компромиси, щом става дума за фантастика. А съвсем определено, сай-фай моментът ни се нрави адски много.

Най-голямата ни забележка изненадващо е към Гай Пиърс (или може би към сценария), който просто прекалява с лафовете. В първия тийзър беше забавно, но тук като че ли минава границите – една нормална реплика няма.

Режисьори на „Lock-Out”/„Escape From M.S. One”/„MS One: Maximum Security” са Джеймс Матър и Стивън Сен Леже. В ролите ще видим Гай Пиърс, Маги Грейс, Питър Стормаре и др.

Премиерата е 20 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Аз пък ще го гледам с кеф въпреки лошите ви думи!!!!! 😛

    А вторият трейлър, какъв е този филм?

  2. Да ти кажа честно на мен ми хареса трейлъра. Може би наситина се прекалява с репликите и честно казано пак има Яко Копи/Пейст от Бягството, но пък има доста пиперливи попадения и затова ще го гледам 🙂
    Сигурно филма няма да ми хареса изобщо, но ще го гледам както каза някой,… за мозъчно продухване 🙂

  3. „Нещото 2011“ едва ли ще го гледам… всъщност този филм ми напомня освен на „Бягството“ и на „Ghosts of Mars“ – русата и анти-героя действат заедно. А блаженото се усилва и от това, че съм фен на бесонките 🙂