Скромно, по Marvel-ски, паралелно с трейлъра на „The Dark Knight Rises” беше пуснат международен трейлър на „The Avengers”. И то съвсем не за да „не останат по-назад”, защото той е досущ като вече познатия ви „първи поглед”, само че премонтиран и с няколко непознати кадъра за освежаване. Не се стряскайте от аудиото – думичките са на немски. Хората, отговарящи за официалния сайт на филма може да са решили, че немскоговорящите фенове са слушкали повече от другите, за да си имат по-различен трейлър.

При положение, че дори епохалният проект на Ридли Скот ще демонстрира скоро трейлър, срамота е „отмъстителната” група да не предложи още нещо – по-ново и по-надъхващо, дори само заради конкурентния дух на традиционните летни блокбастърни очаквания. Премиерата на филма е на 4 май 2012. За всички не-достатъчно-информирани предлагаме синопсис:

Екипът супер-герои на „Marvel” включват легендарните Железния човек, Невероятния Хълк, Тор, Капитан Америка, Ястребовото око и Черната вдовица. Появата на непредвидим враг застрашава глобалната безопасност и сигурност и на Ник Фюри, директора на международната агенция за съхраняване на мира, известна като S.H.I.E.L.D., му е нужен екип, който буквално да спаси света от унищожение.

Филмът е създаден по легендарната комикс-поредица „The Avengers”, публикувана за пръв път през 1963 година и добила иконичен статус. Режисьор е Джос Уидън, а в ролите ще видим Робърт Дауни-син (Железният човек), Крис Хемсуърт (Тор), Крис Евънс (Капитан Америка), Марк Рафало (Хълк), Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри), Скарлет Йохансон (Черната вдовица), Джереми Ренър (Ястребовото око), Том Хиделстън (Локи), Кларк Грег (Агент Коулсън), Коби Смълдур (Агент Хил) и Стелан Скарсгард (проф. Ерик Селвиг).

Нали, „колкото повече – толкова повече”, нищо, че репликата е на много различен герой и от съвсем друга история – какво друго да кажем за такъв екип?! Освен да напомним за фокуса на погледа на домакина – Скарлет forever и да изредим един куп нови плакати и рекламни банери.

The Avengers

The Avengers

The Avengers

The Avengers

Крис Евънс (Капитан Америка)

Джереми Ренър (Hawkeye)

Марк Рафало (Хълк)

Скарлет Йохансон (Черната вдовица)

Том Хиделстън (Локи)

Крис Хемсуърт (Тор)

Самюъл Л. Джаксън (Ник Фюри)

Робърт Дауни-син (Железният човек)

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

 1. уау – еми Локи е най-пич в тази компания!
  не мога да диктувам на сърцето си как да чувства – влече си ме към „тъмната“ му страна 😉
  и Ник Фюри е другият върховен пич – останалите са ми ‘ногу захарни 😀 8)

 2. @Ivcho
  Това отдавна се знаеше. Това е положението.

  @Svetly
  Мен пък Фюри ме дразни, въпреки че много харесвам Самюъл Л. Джаксън.

  @HerMamut
  Не бях забелязал, че държи пистолет. 🙂 🙂 🙂

 3. абе вие не разбрахте ли, че това ще е комерсиален филм простотия?????????????????????????????????

 4. Не се съманявам че Робърт Дауни Дж. е велик, ама все се чудя, абе на тоя докато лети не му ли свършва горивото на реактивните обуща????????????? вече в три фимла?????????

 5. оооо забравих … тои е извънземен и гориворо никога не му свруршва.. Това като екшън филмите.. стреляш с пистолет без да презареждаш, защото пълнителя на пистолета побира 6000 патрона…

 6. Аз не разбирам, можеш да допуснеш, че съществуват някакви Богове, серуми дето те правят свръх човек и почти неизчерпаеми източници на енергия, а ти за ня’кво гориво се хващаш. 🙂 🙂 🙂

 7. Изказа ми за горивото беше метафора, че е време тенекиеното човече да го пенсионираме, а не да се появява във всеки втори филм… Макар, че се очертава още доста пъти непред във времето да виждаме тази ръждясала ламарина 🙂

 8. Къде ще го пенсионираш, все още само в два филма сме го гледали? 🙂
  Образ изкарва пари, така че, знаеш как е – първо трета част, след това „Отмъстителите“ и после? Ринбууут! 🙂 🙂