TheBoys_July24_Ep104_D05_JT_0318.CR2

Два дена преди премиерата на изключително обещаващия сериал „The Boys“ – едноименна адаптация на комикса на Гарт Енис („Preacher“) и Дарик Робъртсън („Transmetropolitan“), Amazon представиха финален трейлър, който предлага доста нови кадри, включително първия ни поглед към героя на Саймън Пег, и който (като че ли) дава най-ясна представа за сюжета от всички реклами до момента.

Припомняме, че действието на „The Boys“ се развива в свят, където супергероите са известни, влиятелни и почитани като богове. Те се опияняват от славата и успеха си и по всевъзможни начини злоупотребяват със силите си. В центъра на историята са „The Boys“ – малка група обикновени хора, които се борят за справедливост, разполагащи единствено с хъс и мръсни номера. Те са си поставили за цел да разкрият истината за супергероите, известни като Седмицата, и мултимилионния конгломерат Vought, който ги менажира, и да потърсят отговорност за престъпленията им.

Ревютата за „The Boys“ са доста положителни, като някои от тях определят сериала като „Watchmen“ за новото поколение. Лично ние не сме сигурни в подобни определения, но се радваме, че отзивите са добри. Бяхме спечелени от рекламната кампания и силно се надявахме крайният продукт да отговаря на дадената от нея заявка. Допълнителен момент в полза на това, че „The Boys“ е на висота, е, че сериалът беше одобрен за втори сезон, преди още да се излъчи и един епизод. Смятаме този уикенд лично да се убедим в качествата му.

Вижте и един нов постер.

the-boys-poster-tall

Изпълнителни продуценти на „The Boys“ са Сет Роугън и Евън Голдбърг (които стоят и зад екранизацията на „Preacher“ на Енис), а в главните роли ще видим Карл Ърбан, Елизабет Шу, Ерин Мориарти, Антъни Стар, Доминик МакЕлигът, Джеси Т. Ъшър, Чейс Круфърд, Саймън Пег и др.

Премиерата на „The Boys“ е на 26 юли.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

9 Comments

  1. Отзивите са положителни, но не и свръх възторжени. Засега съм пас.

    1. изгледах го на един дъх!! и ако имаше следващ сезон бих продължил
      с маратона! изключителен е, комикса също е невероятен, но края му ми беше
      малко meh…
      между другото тия пичове също го оценят много високо
      https://www.ign.com/articles/2019/07/26/amazons-the-boys-season-1-review

    2. ОК, може пък да му метна едно око 🙂

  2. Много приятен. Усеща се много Preacher-ската атмосфера, чак до външния вид на героя 🙂 А английският акцент на Ърбан направо ми накъдри вътрешностите 🙂

    1. обаче най-голямата изненада си е Антъни Стар, да се чуди човек
      къде се изгуби след Баншито…

    2. Но се справя адски с ролята си. Нечовек е в нея.

  3. Изгледах го най-после. Определено е добър, има доста свежи идеи, оригинален е, забавлява и носи гордо R-рейтинга на гърдите си … НО … не мога да му дам повече от 7/10. С изключение на Homelander всички останали герои бяха толкова двуизмерни и скучни, че едвам ги търпях. Липсата на каквито и да е запомнящи се екшън сцени (особено за сериал със супергерои) и лошото развитие на голяма част от героите почти ме приспиваше на моменти. Краят беше предвидим и крещеше milk-ване на конкретна сюжетна линия в следващия сезон – доста сейф го направиха. И все пак – в пъти по-добър от Прийчър. Ще гледам втори сезон като излезе от интерес, но имах много по-големи очаквания.