Maniac

Няма сила, която да устои на един син поглед – особено когато очите са се превърнали в стомана и са готови да режат по най-безмилостния начин! Илайджа Ууд ще влезе в ролята на шизоиден сериен убиец, който преследва и умъртвява млади дами в Ню Йорк като отмъщение за ужасното отношение, понасял в детството от собствената си майка.

Този сюжет принадлежи на култовия оригинал от 1980 година „Maniac”, който хвърля в потрес и размисъл публиката с бруталното насилие в него. Именно неговият режисьор Уилям Лъстиг (дебютирал с хардкор порното „Hot Honey” и прочул се с класиката „Полицаят маниак”) ще продуцира подготвяния римейк.

Александър Ажа („Очи на скалите”, „Пираня 3D”) и Грегъри Левасюр са ангажирани да пренапишат сценария, в който персонажа на Илайджа ще продава антични манекени и ще води активен он-лайн живот, преди жертвите му една по една да се окажат скалпирани до смърт. Режисьорски отговорности за обновения „Maniac” ще носи актьорът-режисьор Франк Калфун, който вероятно има потенциал да провокира основния си актьор – както е видно от първите, не е ясно дали съвсем официални снимки от вживяването в роля на Ууд.

Помня отчетливо поразяващата точност на образа му в „Sin City” и при все че нито разбирам, нито понасям вампирски филми си мисля, че като приключи с хорърните убийства, може да се прехвърли към жанровете за неумрели. В очакване на подробности за премиерна дата през 2013 година, ви предлагаме да видите Илайджа Ууд в различна светлина.

(чрез Twitch)

Илайджа Ууд

Илайджа Ууд

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

 1. Според мен Илайджа ще се справи отлично, отсега предусещам кефа от контрастта между миловидния образ на Илайджа по принцип и студеното психарско излъчване което имаше във Sin City 🙂 🙂
  … предполагам че върху това ще бъде акцента на целия филм

 2. Добър е филма, но чак пък куллтов… малко циклещ си го спомням. Но имаше една много яка сцена – маниака скочи на багажника на една кола и с пушка пръсна главата на шофьора. Една от най-яките сцени изобщо! Powered by Tom Savini.

 3. Като ги оцъкли тези дзъркели Илахджа изглежда супер „скери“ и без да играе психопат. 🙂
  Никога не съм го харесвал – помня как щях да се разрева като разбрах, че ще играе Фродо – но ми се струва, че тук има шанс да покаже нещо наистина интересно.

  Абсолютен култ си е филмчето! 🙂

 4. Том Савини е голям! 🙂
  Трябва да си го припомня този филм. Него и „Полицаят маниак“, видях че го има на Блурей. 🙂