Отдавна не бяхме пускали новини от фронта на „Мъже в черно 3” – последното, което отбелязахме бяха няколко снимки от снимачната площадка – и честно казано, бяхме го позабравили малко. Сега обаче, от Collider ни припомнят за него с един ранен тийзър постер, на който са се натъкнали случайно и са успели да го щракнат.

Плакатът не е нещо невиждано, но определено е интересен и различен от това, което лично ние очаквахме да бъде. По-важното, той е един вид доказателство, че филмът ще го бъде, а не се е разпаднал поради сериозните проблеми, с които се сблъска продукцията по едно време. Не, че сме очаквали от „Sony” да изхвърлят 250 млн. на боклука – все ще да сглобят някоя тотална тъпня, която да завъртят по екраните, за да минимализират загубите – но все пак…

Мъже в черно 3 - плакат

Радваме се, че мъничките „MIB3” образуват лицето не на друг, а на големия Томи Лий Джоунс, който ни е супер любимец, но който за съжаление (според слуховете) ще има доста по-малка роля, отколкото имаше в първите две части. Това, което се знае до момента е, че в по-голямата част от филма, ролята на агент Кей ще се изпълнява от Джош Бролин, тъй като действието ще се развива в миналото – агент Джей ще се върне назад във времето през 1969 г, най-вероятно за да спаси Земята от извънземно унищожение.

Преглеждайки надписите малко по-внимателно ще намерите една страница, но поне засега там няма нещо особено вълнуващо – определено не може да се нарече жестока viral кампания, но може да подготвят нещо за по-нататък. Може би BugEyes126 ще вземе да разкрие някой трейлър?

Режисьор на „Мъже в черно 3” отново е Бари Зоненфелд, а в ролите ще видим Уил Смит, Томи Лий Джоунс, Джош Бролин, Рип Торн, Ема Томпсън, Алис Ив, Бил Хейдър и Никол Шерцингър.

Премиерата е предвидена за 25 май 2012.

Update: FirshShowing представиха още един тийзър постер, този път на Уил Смит.

Мъже в черно 3 - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *