Във втори епизод на пътуващия филмов влог на Станислава Айви ще се срещнем с две от големите звезди на сериала „Блудници“ – Лесли Манвил и Джесика Браун Финдли. Британската актриса Манвил, номинирана за „Оскар“ тази година за филма „Невидима нишка“ с Даниел Дей-Луис, е в ролята на абсолютния злодей в сериала. Тя е голямата конкуренция на персонажа на Маргарет Уелс и е доста по-богата от двете. Актрисата ще разкаже, че е била много изненадана колко много ѝ е допаднал образа на Лидия Куигли и колко модерно звучи фабулата на сериала.

В публичния дом на Маргарет Уелс, освен момичетата, които е прибрала, са и нейните собствени дъщери – Шарлот и Луси. В новия втори сезон ще видим как Шарлот се внедрява в къщата на Лидия. Нейната роля се изпълнява от впечатляващата Джесика Браун Финдли, позната ни като Лейди Сибил от друг хитов сериал – „Даунтън Аби“. Джесика споделя:

Това е един разбит и доста опасен свят. Смъртта и лъжата са навсякъде из Лондон и съответно това го прави още по-опасен за жените. Дори да имат семейна структура, все още ги дебнат опасности. Разказваме историята от женската гледна точка и зрителят попада в много неочаквана ситуация, освен че сюжетът е оплетен около секс индустрията и работещите в нея.

Блудници“ е продукция на ITV, която се разпространява от каналите Hulu (в САЩ) и Epic Drama, най-новия член на семейство на Viasat History и TV1000, у нас и в цяла Централна и Източна Европа.

Можете да гледате епизод 1 на „Блудници“ свободно по всяко време онлайн на https://www.epicdrama.bg/watch-now/

Следете Cinema Confidential на:

https://www.youtube.com/stanislavaivycinemaconfidential

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *