Създадените от Дан Хармън и Джъстин Ройланд анимационни герои – наивният тинейджър Морти и ексцентричният, но гениален учен Рик – едва ли имат нужда от представяне. Още с дебютния си епизод през далечната вече 2013 година те се превърнаха в любимци на зрители и критика.

Шоуто преживя редица перипетии след своя втори сезон, за които може да прочетете в новините ни до момента. Все пак нещата вече са добре и тези дни се появи трейлър на предстоящите нови десет епизода.

Без повече предисловия, вижте и рекламата на пети сезон на обичания сериал:

Изглежда наистина страхотно и, очевидно, новият сезон ще бъде дори още по-откачен от предишния. Няма как да пренебрегнем и заигравките с филми като „Blade” и „Hellraiser”, като се вижда, че на последния ще бъде посветен цял епизод.

Големи фенове сме на Рик и Морти и цялото им ненормално семейство. Надяваме се, че Дан Хармън и Джъстин Ройланд все още имат какво да покажат, а горната реклама ни вдъхва надежди това да е така.

Припомня ви, че „Rick and Morty” се фокусира върху двамата титулярни персонажи, тяхното семейство и най-различни приключения, които включват посещения на разнообразни планети, опасни и смъртоносни експерименти, битки с побеснели извънземни създания и дори разходка сред увеселителен парк в недрата на човешкото тяло. Моралните ценности може да са подложени на съмнения понякога, но Рик винаги има план за измъкване от ситуацията. Това може да означава и превръщането му в кисела краставичка.

Вижте и няколко снимки:

Screen-Shot-2021-03-30-at-9.17.35-AM Screen-Shot-2021-03-30-at-9.17.07-AM

Rick and Morty” е създаден от Дан Хармън и Джъстин Ройланд, като двамата озвучават голяма част от персонажите, в това число и самите Рик и Морти. Техните гласове са дело на Ройланд. Крис Парнел, Спенсър Грамър и Сара Чолк съставляват останала част от семейство Смит.

Премиерата е насрочена за 20 юни по Adult Swim.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *