Rampart - Уди Харелсън

Въпреки, че досега не сме пускали новина за него (първите официални снимки чакаха реда си в продължение на месеци, но така и не стигнахме до тях) „Rampart” на Орен Моверман („The Messenger”) винаги е бил проект, от който сме били доста заинтересовани. Първо, защото в основата на сценария е мега уважаваният от нас писател Джеймс Елрой („Поверително от Ел Ей”, „Бял джаз”, „Черната далия”) и второ, в главните роли са любимите ни Уди Харелсън, Бен Фостър, Сигорни Уивър, Стив Бушеми и Робин Райт.

Затова сега бързаме да ви представим първия трейлър на филма, който бе разпространен от Apple. Единственото, което ви е необходимо да знаете предварително, е рекламното изречение: „The most corrupt cop you’ve ever seen on screen”.

Гледайки трейлъра никак не сме изненадани, че Уди Харелсън получава доста сериозни възхвали за ролята си на „най-корумпираното ченге, което сме виждали на екран”, защото, чисто и просто, изглежда чудесно. В интерес на истината той винаги е на ниво, но с тази психопатска физиономия подобни противоречиви роли му отиват адски много, а тази направо му е лепнала.

Що се отнася до „най-корумпираното ченге”, не сме сигурни, че „Лошият лейтенант” (с който сравненията и приликите са неизбежни) би се съгласил с подобно твърдение, но дори и само от този трейлър виждаме, че ако той не е най-най, то поне е в топ 10.

Полицейска семейна драма, която надхвърля ограниченията на жанра и чието действие се развива през 90-те, „Rampart” изследва мрачното сърце и романтичните проблеми на ченге в Лос Анжелис (Уди Харелсън), чието минало го застига насред корупционен скандал в отделението му. Борейки се за оцеляване – и за здравия си разум – той е принуден да се разправя с гневните си дъщери (Брий Ларсън и Сами Боярски), двете си бивши съпруги (Ан Хечи и Синтия Никсън), упорит заместник прокурор (Сигорни Уивър), следовател, който го застига (Айс Кюб), бездомен свидетел на престъпленията му (Бен Фостър), застаряващ ментор (Нед Бийти) и мистериозна нова любовница, която може и да не е на негова страна (Робин Райт).

Режисьор на „Rampart” е Орен Моверман, сценаристи са той и Джеймс Елрой, а в ролите ще видим Уди Харелсън, Бен Фостър, Сигорни Уивър, Стив Бушеми, Робин Райт, Айс Кюб, Нед Бийти, Ан Хечи, Синтия Никсън, Брий Ларсън и Джон Фостър.

Премиерата е 23 ноември.

Rampart - плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *